Poder Popular

Qui: Centre Social Okupat Can Vies

On: Barcelona

Quan: 2015

EL mural de “Poder Popular” es va realitzar el novembre de 2013, inspirat en una fotografia de la Vaga general del 29 de març de 2012. Un any més tard de fer-lo es va dur a terme el desallotjament i enderrocament parcial del Centre Social. Aquell desallotjament va provocar moltes mostres de solidaritat amb els okupes, es van succeir protestes i manifestacions durant tota la setmana, al acabar la setmana es va reokupar l’edifici enrunat. Es va fer una cadena i simbòlicament es va tornar tota la runa a l’Ajuntament de Barcelona (a la seu del Districte de Sants). Gràcies a l’èxit de la campanya de micromecenatge #ReconstruimCanVies es va poder recuperar l’edifici per a usos socials. Al 2015 pintava la nova façana. “Deixem de ser ramat per convertir-nos en manada” #prova

Deixa un comentari

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star